Kegelaar biedt gratis recycling aan voor gebruikte potten en trays

Nieuws

In ons voortdurende streven naar duurzaamheid en milieubewust ondernemen, willen wij (Kegelaar) een nieuwe (gratis) dienst onder de aandacht brengen die niet alleen ten goede komt aan ons milieu, maar ook aan de leden van TCO én uw portemonnee!
Kegelaar biedt de leden van TCO de unieke kans om gebruikte potten en trays van bomen en planten (gratis) in te zamelen voor recycling. Dit initiatief is speciaal opgezet voor laanboomkwekers en biedt een kosteloze en duurzame oplossing voor het afvoeren van deze potten.

Waarom meedoen?

Verminder Bedrijfsafval: Door deel te nemen, zorgt u ervoor dat deze potten en trays niet eindigen als “gewoon” afval, maar een nieuw leven krijgen door recycling. Dit betekent vaak een grote besparing op uw “normale” bedrijfsafval.

Volledige Recycling: Alle ingeleverde materialen worden volledig gerecycled, waardoor u bijdraagt aan een circulaire economie en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Iets wat zeker uw klanten als een mooie bijkomstigheid zullen vinden. Voor een goede recycling dienen PP en PS afzonderlijk aangeleverd te worden.

Financiële Vergoeding: Het inleveren is gratis én voor elke ingeleverde partij potten staat een kleine vergoeding. Dit is onze manier om uw inzet voor recycling en duurzaamheid te belonen.

Hoe kunt u deelnemen?
Om het inleveren zo gemakkelijk mogelijk te maken, dient er gebruik te maken van een speciale verzamelbox, u kunt deze kosteloos afhalen. Deze boxen zijn bedoeld voor het verzamelen van de gebruikte potten, die door u zelf (kosteloos) gewisseld kunnen worden op ons bedrijf.
Voor meer details over dit proces en de specifieke ‘spelregels’ voor het inleveren, verwijzen we u naar het bijgevoegde document. Hierin vindt u alle nodige informatie om deel te nemen aan dit belangrijke initiatief.

Kegelaar moedigt alle TCO leden aan om deze kans te grijpen en een actieve rol te spelen in onze gezamenlijke inspanningen voor een duurzamere toekomst. Laten we samenwerken om een positieve impact te maken voor de laanboomsector.

p.s. oud papier en karton kunnen eveneens kosteloos ingeleverd worden.

Voor vragen of het aanvragen van een of meerdere verzamelbox(en), neem dan contact op met Wim Breunissen op 06-53507632 of via wim@kegelaar.nl.

Lees hier de voorwaarden om samen te komen tot succesvolle recycling.