Ontdek hét

Laanboomcentrum

van Europa

Tree Centre Opheusden

Welkom! Wij zijn Tree Centre Opheusden, een vereniging van ruim 160 boomkwekerijbedrijven.

Opscheppen doen we niet graag, maar op onze bomen zijn we supertrots! Waarom? Omdat we erin geloven dat ze door onze samenwerking van de beste kwaliteit zijn.

Benieuwd hoe die samenwerking er in de praktijk uitziet? Dat laten we je graag zien! Ontdek meer op deze website en neem ook vooral contact op wanneer je meer wilt weten of misschien wel jouw kennis met ons wilt delen!

Lees meer over TCO

De boom als product

Hoe kweek je eigenlijk een boom? Welke werkzaamheden komen er allemaal kijken bij het vak van boomkwekers? En wat maakt onze bomen bijzonder? We vertellen je graag meer over ons prachtige product!

Lees verder

opleidingen en kansen

Heb jij al een bijbaan in de boomkwekerij en wil je er je beroep van maken? Of ben je op zoek naar een opleiding die lekker praktisch is en waarbij je vooral veel buiten kunt zijn?

Misschien zijn onze teeltopleidingen wat voor jou! Je leert tijdens de wekelijkse lesdag precies wat je in de praktijk nodig hebt. En meestal leer je dat ook gewoon meteen in de praktijk.

Klinkt dit je als muziek in de oren?

Lees snel verder >

kom op de kwekerij

Een evenement waarbij je alles te weten komt over bomen, boomkwekerijbedrijven en alle werkzaamheden van boomkwekers. Leuk voor jong en oud en elk jaar weer anders!

Zet de vierde zaterdag van september vast in je agenda en lees snel verder over dit unieke uitje!

Lees meer >

Nieuws