Van Tuijl Innovations partner van TCO!

Nieuws

Van Tuijl Innovations (VTI) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige machines. De technische oplossingen van ons innovatieve bedrijf, waaronder WEEDELETE®, zijn grensverleggend en gaan ook letterlijk ver de landsgrens over. ‘Wat wij graag doen, is op technisch gebied doordachte oplossingen bieden.’ Heeft u vraagstukken op technisch gebied? Kom dan gerust bij ons langs.

De mechanische schoffelmachines onder de naam WEEDELETE® zijn op dit moment de meest bekende producten van VTI. Het werkgebied van deze schoffelmachines is uiteenlopend, van laanboomkwekerijen, boomgaarden tot wijngaarden. De werking is uniek dankzij het roterende schoffelsysteem met schadevrije roltaster.

De WEEDELETE® is beschikbaar als RS-serie en ZRS-serie. De RS-serie schoffelt zowel tussen de rijen als in de rijen met bomen of struiken en is verkrijgbaar in vier verschillende werkbreedtes. De WEEDELETE® ZRS schoffelt daarentegen alleen aan beide zijkanten in de rij bij de bomen of struiken, maar niet in het midden waar de trekker rijdt. Binnen deze ZRS-serie zijn diverse uitvoeringen beschikbaar van zeer smal tot breed, bijvoorbeeld met hydraulische of handmatige werkbreedte verstelling.

Standaard zijn de schoffelmachines uitgevoerd met een roltaster voor laanbomen. Deze roltaster kan voor het schoffelen bij struiken, coniferen, meerstammige bomen en dergelijke eenvoudig gewisseld worden met de nieuw ontwikkelde glijtaster, die door zijn grote oppervlak langs struiken glijdt.

Interesse in een schoffelmachine of op zoek naar een technische oplossing voor jouw specifieke probleem?
Bel of mail gerust: 0488-759009 | info@vti.nl, van harte welkom!