Ontmoet de leveranciers en nieuwste producten uit de boomkwekerij

Op 9 september 2022 organiseren de ondernemers van het Tree Valley Business Centre, een gezamenlijke open dag voor sector bezoekers. De Tree Valley bestaat uit het Laanboomhuis en 5 bedrijven die op deze dag hun deuren openen.

De open dag is bestemd voor boomkwekers en vakgenoten uit binnen- en buitenland. De toeleveranciers die zijn gevestigd op het Tree Valley Business Centre zetten hun deuren open voor een kijkje in de keuken en de nieuwste innovaties en producten.

Op deze dag wordt het Laanboomhuis officieel geopend en het ABC-terrein omgedoopt van ABC naar Tree Valley Business Centre. Bezoek de bedrijven, het Laanboomhuis en tal van leveranciers uit de sector. Zien we u dan?

Wat kunt u verwachten?

  • Neem een kijkje de bouw van een boomkwekerijmachines bij Damcon
  • Zie hoe het logistieke proces loopt van onder meer jute, korven, stokken en dergelijke artikelen bij Agro de Arend of Van Tuijl
  • Kom kijken bij de nieuwe locatie van Hendriks Transportbedrijf waar het op- en overslaan van bomen plaatsvindt
  • Bij Kegelaar wordt de grondstoffenkringloop gesloten en is zichtbaar hoe ze hier met groot materiaal werken
  • Het Laanboomhuis toont haar functie als innovatief en kennisknooppunt voor de (laan)boomteelt sector

Opening Laanboomhuis
De opening van het Laanboomhuis, door Burgemeester Jan Kottelenberg van Gemeente Neder Betuwe, en de naamswijziging van het ABC-terrein zal plaatsvinden bij het Laanboomhuis. Het groene hart van het laanboomcentrum, een thuis voor laanboomtelers en toeleveranciers. Mocht u hiervoor zijn uitgenodigd, dan heeft u hiervoor een uitnodiging ontvangen. Na de formele opening vormt het business centre het decor van diverse demonstraties en innovaties.

Bereikbaarheid

Auto
Het evenement is eenvoudig te bereiken per auto. Komt u uit de richting Arnhem of Rotterdam, volg dan de A15. Neem afrit 36 Dodewaard en rijdt richting Opheusden. Vervolgens ziet u het evenemententerrein aan uw linkerzijde. Er hier zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Volg hiervoor de instructies van de verkeersregelaars.

Openbaar vervoer
Het evenement is bereikbaar per trein vanuit Arnhem en Tiel en is op 5 minuten loopafstand vanaf station Opheusden. Vanaf Arnhem en Tiel rijdt er ieder (half) uur een stoptrein naar Opheusden. Voor alle treintijden en uw persoonlijk reisadvies gebruik www.9292ov.nl.

Tree Valley Business Centre (Laanboomhuis) | Bomenlaan 1 | 4043 KD Opheusden

Bereikbaarheid bewoners
Vanaf de Bomenlaan wordt de weg tijdelijk afgezet. Voor bestemmingsverkeer is deze weg wel toegankelijk. Bewoners worden per brief geïnformeerd.

 

 

Klik hier om de plattegrond te downloaden