Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap?

Neem dan in juni 2021 deel aan de volgende editie van het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Dit gesubsidieerde programma is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en bestaat uit verdiepende bijeenkomsten, 1-op-1 coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken. Daarnaast word je tijdens het programma begeleidt door een coach, die fungeert als sparringpartner voor de strategie van je bedrijf én jouw ontwikkeling als leidinggevende en ondernemer.

Samenwerking LTO, Rabobank, scholingsconsulenten Boomkwekerij en Ondernemerschap Academy
Het programma is ontstaan uit een samenwerking tussen de LTO, Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij en de Ondernemerschap Academy®. De eerste 3 groepen met deelnemers bestaan uit bedrijven als Huverba, Vilier Vaste Planten, EuroTree, Streng Growers, Wansinck en Boomkwekerij Nagel.

Niet zonder reden zijn alle (oud-)deelnemers enthousiast en krijgt het programma weer een vervolg vanaf juni 2021. Het programma wordt beoordeeld met een 8,3 en de begeleiding met een 8,8. Enkele citaten:

“Mij sprak de combinatie tussen theorie en praktijk erg aan. Doordat we tijdens de cursus bij andere bedrijven zijn gaan kijken proef je goed aan de keuzes en beslissingen die je collega-ondernemer gemaakt heeft. Al snel werd duidelijk dat door onderling je ‘struikelblokken’ te bespreken er veel duidelijkheid ontstaat. Zo kom je er goed achter hoe je dingen beter kunt aanpakken.”
Ronald Streng – Eigenaar Streng Growers

“Veel geleerd en opgestoken. Op een duidelijke manier gebracht en je leert veel van de andere deelnemers.”
Stan Beekmans – Mede-eigenaar Vilier Vaste Planten

“De coachingsessies hebben gezorgd dat we nog meer initiatief nemen als bedrijfsleider en visie vormen samen met de directie.”
Derk van Dorland – MT lid Huverba

“Goed programma en goede coaches. Fijn met collega-kwekers die niet te dichtbij staan.”
Ed Voskamp – Bedrijfsleider Wansinck

Start in juni 2021
Het programma start half juni en wordt in september 2021 afgerond. Het programma is voor alle ondernemers, bedrijfsleiders en (beoogd) opvolgers in de boomkwekerij en je hoeft geen lid te zijn van de LTO en/of te bankieren bij Rabobank.

Op de website van TOP Ondernemerschap Programma Boomkwekerij (ondernemerschapacademy.nl) vind je alle informatie, kun je de brochure downloaden en je direct aanmelden om in juni ook deel te nemen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het programma? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de coaches en trainers van de Ondernemerschap Academy op nummer 030 – 237 07 00.