Op vrijdagmiddag 12 april vindt de officiële opening plaats van de fietsroute ‘Laanboomroute Betuwe’. Van harte welkom om er bij te zijn.

Deze fietsroute is ontwikkeld in een succesvolle samenwerking tussen partijen* en voert langs prachtige landschappen, laanboompercelen, terrasjes en gastvrije horeca- en recreatiemogelijkheden in Neder-Betuwe, Overbetuwe en Buren. Een aanwinst voor de Betuwe.

Programma op 12 april:

  • 15.00 – 15.30 uur – Ontvangst met koffie/thee/lekkernij op locatie Nationaal Fruitpark, Bonegraafseweg 59 in Ochten.
  • 15.30 – 16.00 uur – Welkomstwoord door de wethouders van Buren, Overbetuwe en Neder-Betuwe en de voorzitter van Tree Centre Opheusden. Daarna de oversteek naar locatie Boomkwekerij De Batterijen, Bonegraafseweg 68, Ochten voor de openingshandeling.
  • 16.00 – 16.30 uur – Onthulling rustpuntinformatieborden en presentatie Laanboomroutekaarten.
  • 16.30 – 17.00 uur Gezellig netwerken onder genot van hapje en drankje.

* Fietsroute ‘Laanboomroute Betuwe’ is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen vereniging Tree Centre Opheusden en de laanboomtelers, gemeenten Buren, Overbetuwe en Neder-Betuwe, Platform Recreatie & Toerisme en Koninklijke Horeca Nederland afdeling Rivierenland,
de recreatie- en horecaondernemers, Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland, Rabobank West Betuwe, Greenport Gelderland/Laanboompact, Uit®waarde en het Regionaal Investeringsfonds FruitDelta Rivierenland.

Kijk ook op https://www.gelderseroutes.nl/laanboomroutebetuwe