Beste ondernemer,
Wij zijn vier studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en zitten in het tweede leerjaar van de opleiding accountancy. Op dit moment mogen wij elke vrijdag aan een onderzoeksopdracht werken. Vanuit WEA accountants hebben wij een interessante casus ontvangen waaraan wij graag willen werken voor Tree Centre Opheusden.

De casus luidt als volgt: Hoe kunnen kleine orders tegen een eerlijke prijs, efficiënt geleverd worden aan de handelaren zodat de samenwerking en wederzijds begrip wordt versterkt? Wij willen u vragen een vragenlijst in te vullen die wij hebben opgesteld. De vragenlijst kost ongeveer 10 minuten van uw tijd

Zie link naar online enquête: https://www.thesistoolspro.com/survey/zhn1g5ce407bfea5a9

Privacy gevoelige gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Door de vragenlijst in te vullen werkt u mee aan het hoofddoel van TCO om in 2030 het laanboomcentrum van Europa te zijn. Wij zullen dan ook de conclusie van het onderzoeken en aanbevelingen doen en dit aan TCO overhandigen.

Wij danken u alvast voor de medewerking en zien graag een antwoord tegemoet. Gelieve de online enquête in te vullen voor dinsdag 28 mei.

Hopelijk hebben wij u voldoende geïnformeerd, zodra er nog vragen zijn mag u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Namens:

Stagegroep HAN Nijmegen

Anouk Bruil, Rik Exterkate, Sven Sanders en Tugba Kaan

 

WEA accountants Kesteren

Harrie Groenbroek

 

TCO/Greenport Gelderland project ketenafzet

Björn Kohlmann