Fijn dat wij weer deel mogen uitmaken van “Kom op de Kwekerij”!

Wonend en werkend in de “Neder Betuwe” ontkom je er niet aan dat er direct of indirect banden zijn met de Laanboomsector.
Wij ( Prima voor elkaar )  ondersteunen heel veel in het verenigingsleven. Dit met te maken hebben met vrijwilligers of het maatschappelijke belang. TCO is natuurlijk ook een vereniging, waarbij er toch wel veel individuele belangen spelen.
Daarom is het fantastisch om te zien hoe toch de handen in één geslagen worden, om dit evenement te organiseren. Zie ook in het verleden de Beurs.Maar dit evenement past dan ook  perfect bij de waarde en normen waar wij als bedrijf ook voor staan.

 Ook voor ons was het vorig jaar geweldig leerzaam om tijdens de 1e kom op de Kwekerij  rond te lopen en deel te nemen aan de workshops/rondleidingen.
Deze werden met volle passie gegeven door de ondernemers en hun medewerkers. Dit voelt gewoon goed om hier een “klein” steentje aan bij te mogen dragen.

Prima voor Elkaar wordt hartelijk bedankt als hoofdsponsor van de 2e editie van Kom op de Kwekerij.

Noteer u de datum alvast in uw agenda? Hartelijk welkom zaterdag 28 september a.s. op de deelnemende bedrijven… https://www.komopdekwekerij.nu/