Voor het eerst in je leven zien hoe een boom eigenlijk geënt wordt of vast in je toekomstige klaslokaal zitten. Kom op de Kwekerij 2022 was een ongekend succes en daarvoor bedanken we alle bezoekers! 

We verwelkomden op zaterdag 10 september duizenden bezoekers in het Laanboomhuis. Met veel interesse bekeken zij niet alleen het nieuwe gebouw, maar ook de demonstraties in de tuin. Ze zagen onder andere verschillende manieren van kweken.

Gerdine Dekker van Tree Centre Opheusden: ,,Er was bijvoorbeeld iemand die het fantastisch vond om nu eindelijk eens te zien hoe een boom geënt wordt en er een vruchtboom ontstaat. En in het klaslokaal zat een jongen die zei: ‘Hier zit ik over vier jaar’. Dat is toch geweldig? We wisten dat het een mooie dag zou worden, maar dit was boven verwachting!’’

Ook de omliggende bedrijven konden op grote interesse rekenen. Namens alle deelnemers van het Tree Valley Business Centre bedanken we daarom alle bezoekers hartelijk voor hun komst!

Voor de jongeren was er een kleurwedstrijd, waarvoor woensdag de prijzen uitgereikt werden. De winnaars zijn: Rhodé van Zetten (10 jaar), Lotte de Jager (8 jaar) en Thomas van de Pol (4 jaar). Hun beloning? Ze ontvingen een speelgoed cadeaubon. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!