Tree Centre Opheusden uw vaste (groene) leverancier!

Uiteenlopende klanten in binnen- en buitenland beschouwen de boomkwekers van Tree Centre Opheusden als hun vaste leveranciers. Onze hoge kwaliteit, complete sortiment en snelle leveringen spreekt kwekers, groenvoorzieners, architecten en overheden aan.

Kwekers

Als kweker legt u een stevige basis voor uw rendement met kwalitatief goed uitgangsmateriaal van Tree Centre Opheusden. U hebt een voorsprong als u begint met een sterke, goed gesnoeide boom en een rechte stam.

Handelaren

Uw eerste verdienste als handelaar is een slimme inkoop! In Tree Centre Opheusden koopt u bomen in met een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Bomen die zorgvuldig en volgens afspraak worden geleverd.

Groenvoorzieners

U wilt bomen planten die goed gedijen in de tuin of in het landschap. Bomen waar uw opdrachtgever enthousiast over is. De kwaliteit/prijsverhouding van Tree Centre Opheusden zal u in dat opzicht aanspreken. En wat handig is: regio Opheusden is vanuit alle windstreken gemakkelijk te bereiken. We kunnen snel leveren!

Institutionele markt

Als lokale overheid wilt u een aangename en groene leefomgeving creëren. Laan- en sierbomen spelen daarin een belangrijke rol. U vindt een compleet sortiment bomen bij Tree Centre Opheusden

Architecten

In het eindresultaat dat u voor ogen hebt, horen bomen met een mooie kroon. U zou niet de eerste tuin- of landschapsarchitect zijn die daarom de voorkeur geeft aan bomen van Tree Centre Opheusden. Duurzaam gekweekte bomen met een opvallend hoge kwaliteit en een mooie vorm.