Wij mochten dit jaar mee doen aan de tweede editie van kom op de kwekerij. Dit is door ons als zeer leuk en positief ervaren. Samen met onze medewerkers hebben wij geprobeerd onze bezoekers een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van het werk wat er bij ons zoal gedaan wordt.

Bij ons is dit dan wel zonder laarzen, maar wel dicht bij de natuur tussen de bomen. Vele positieve reacties hebben we gekregen. We merkten dat velen niet weten wat er achter de boomkwekerij schuilt. Voor zowel jong als oud was er veel te zien en te doen.

Kinderen konden bij ons een oorkonde verdienen door actief mee te doen met het oppotten van halfstambomen en het rijden op de golfkar. Ook hebben de kinderen een order gepakt van verschillende soorten en deze klaar gemaakt voor verzending. Als ze dat wilden mochten ze ook nog even op de Atlas kraan een boom met kluit laden. Dit alles op een leuke kindvriendelijke manier met uitleg van onze professionals! Vele positieve reactie hebben we ontvangen zoals een klein jongetje wat zie: ‘ik wilde eigenlijk timmerman worden, maar nu wil ik boomkweker worden!’ en ook wat jongeren uit Rotterdam die op zoek waren naar een oplossing voor het stikstofprobleem. We hebben hen uitgebreid rondgeleid om hen te laten zien wat een boom voor een meerwaarde heeft in die problematiek. Ook zij waren er zeer enthousiast over.

Kortom, als bedrijf zijn we er trots op dat we mee hebben gedaan en hebben kunnen laten zien hoe mooi ons vak is!