Volop subsidie mogelijkheden voor scholing, leren en innoveren biedt kansen!

Sinds begin dit jaar kunt u als boomkweker een bedrijfsopleidingsplan laten maken waarbij er subsidiemogelijkheden vanuit de Greenport Gelderland zijn.
Samen met scholingsconsulenten Piet Verhoeven en Mariëlle Mulder kunt u een opleidingsplan opstellen voor uw bedrijf. Het bedrijfsopleidingsplan maken de scholingsconsulenten op basis van gesprekken met u en uw medewerkers over ontwikkelingen op het bedrijf, en de wensen en behoeftes. Aan de hand van deze informatie geven wij de diverse mogelijkheden voor opleidingen of trainingen en de bijbehorende subsidiemogelijkheden. Hierbij kijken we onder andere naar de cursusgroepenregeling van Colland Arbeidsmarkt of de subsidieregeling van Greenport Gelderland: Leren en Innoveren in de Tuinbouw.

Frank van Helvert van Huverba was een van de eerste bedrijven die een plan heeft laten opstellen.
Door de wensen van de medewerkers in beeld te brengen was het vrij eenvoudig een plan in te dienen.

“Binnen een bedrijf als Huverba is alles in beweging. Daardoor is er constant behoefte aan verbeteringen en veranderingen. Dat kan alleen als mensen iets nieuw leren, bijvoorbeeld een taal, een commerciële opleiding of een vaardigheidstraining management. Maar daarnaast ook hele praktische zaken zoals een heftruckcertificaat of een BHV opleiding. De scholingsconsulent heeft  deze wensen geïnventariseerd, in een plan gevat en de passende regelingen erbij gezocht. Dit heeft mij dus heel weinig tijd gekost en ons een behoorlijke subsidie opgeleverd. Ik kan het ieder bedrijf aanraden, vooral als je denkt dat er niet zo veel te leren is.. !”

Wilt u ook graag een bedrijfsopleidingsplan laten maken? Neem dan contact op met de scholingsconsulenten Piet Verhoeven (p.verhoeven@talentboom.nl of 06-30108049) of Mariëlle Mulder (m.mulder@talentboom.nl of 06-57643458).

Flyer leren en innoveren in de boomteelt def.