Even voorstellen scholingsconsulent Robert Soesman

Mijn naam is Robert Soesman en ik ben sinds 1 februari 2020 werkzaam als scholingsconsulent Boomkwekerij in de regio Noord en Oost Nederland. Ik help ondernemers en (toekomstige) medewerkers bij het realiseren van hun toekomstplannen. Mijn focus ligt op het in kaart brengen van ontwikkelbehoeften van ondernemers, medewerkers, studenten en werkzoekenden. Daarbij geef ik advies op maat.

Investeren in ontwikkeling loont: mensen zijn meer tevreden over hun werk. Daarnaast leveren ze betere prestaties en voelen ze meer binding bij het bedrijf. Zo vergroot u de kans om talent te vinden en aan uw onderneming te binden. Onze diensten zijn kosteloos als uw bedrijf valt onder de cao open teelten en premie afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt. Daarnaast kunnen we, indien mogelijk, kijken welke subsidiemogelijkheden er zijn voor cursussen/opleidingen.

Achtergrond
Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de STOAS Hogeschool in Den Bosch. Ik volgde er de opleiding Educatie & Kennismanagement in de groene sector. Al tijdens deze opleiding gaf ik plantenteeltlessen bij een vmbo-school in Bergen op Zoom. Daarna ben ik op AOC-Oost in Twello aan de slag gegaan als docent Plantenteelt op het vmbo en mbo en heb tot slot als docent Teelt & Technologie op De Groene Welle in Zwolle (nu Zone.college) gewerkt. Daar gaf ik de lessen boomteelt en bemesting.

De ervaring in het onderwijs en de contacten die ik daarbij onderhield met kwekerijen, kan ik in mijn huidige functie als scholingsconsulent goed gebruiken.

 

Contactgegevens
Mobiele telefoon: 06 – 3010 8049
E-mail:  r.soesman@talentboom.nl
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/robert-soesman/
Website: www.talentboom.nl