Markten

 

Uiteenlopende klanten in binnen- en buitenland beschouwen de boomkwekers van Tree Centre Opheusden als hun vaste leveranciers. Onze hoge kwaliteit, complete sortiment en snelle leveringen spreekt kwekers, groenvoorzieners, architecten en overheden aan.

  • Kwekers. Als kweker legt u een stevige basis voor uw rendement met kwalitatief goed uitgangsmateriaal van Tree Centre Opheusden. U hebt een voorsprong als u begint met een sterke, goed gesnoeide boom en een rechte stam.
  • Groenvoorzieners. U wilt bomen planten die goed gedijen in de tuin of in het landschap. Bomen waar uw opdrachtgever enthousiast over is. De kwaliteit/prijsverhouding van Tree Centre Opheusden zal u in dat opzicht aanspreken. En wat handig is: regio Opheusden is vanuit alle windstreken gemakkelijk te bereiken. We kunnen snel leveren!
  • Handelaren. Uw eerste verdienste als handelaar is een slimme inkoop! In Tree Centre Opheusden koopt u bomen in met een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Bomen die zorgvuldig en volgens afspraak worden geleverd.
  • Architecten. In het eindresultaat dat u voor ogen hebt, horen bomen met een mooie kroon. U zou niet de eerste tuin- of landschapsarchitect zijn die daarom de voorkeur geeft aan bomen van Tree Centre Opheusden. Duurzaam gekweekte bomen met een opvallend hoge kwaliteit en een mooie vorm.
  • Institutionele markt. Als lokale overheid wilt u een aangename en groene leefomgeving creëren. Laan- en sierbomen spelen daarin een belangrijke rol. U vindt een compleet sortiment bomen bij Tree Centre Opheusden.