s

Nieuws

NIEUWSBRIEF 1 2016

 

U SCHRIJFT ZICHT TOCH OOK IN?

De beurs is bedoeld om de regio Opheusden als hét laanboomcentrum op de kaart te zetten. Naast leden van de Vereniging Tree Centre Opheusden zijn ook gaststandhouders van harte welkom. Het inschrijftermijn loopt vanaf 1 januari 2016. v voor deelnameformulieren zie Inschrijfformulier 2016 (hier te downloaden)

 

4E EDITIE EXPO TCO, TERUGBLIK

De werkgroep van Expo TCO kijkt terug op een geslaagde vierde editie van de beurs. Ten opzichte van vorig jaar heeft Expo TCO aan kwaliteit gewonnen. Zowel de beurs zelf als het bezoek was dit jaar van hoog niveau. Hoewel het bezoekersaantal iets lager lag dan vorig jaar zijn de standhouders tevreden. Uit de enquête, die werkgroep Expo TCO woensdag heeft gehouden onder alle standhouders, bleek dat de kwaliteit van de bezoekers beter was dan vorig jaar. Een geluid dat ook al op de beursvloer werd vernomen. Voor de Werkgroep is dit aanleiding te starten met de voorbereiding van de 5e editie. De datum is dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2016.

 

EXPO TCO EN GROOTGROENPLUS SLUITEN IN 2016 WEER OP ELKAAR AAN

Expo TCO heeft onlangs besloten haar beurs weer naar oktober te verschuiven en wordt derhalve gehouden van dinsdag 4 t/m donderdag 6 oktober. Groot-GroenPlus vindt plaats van woensdag 5 t/m vrijdag 7 oktober. De besturen van beide beurzen zijn er van overtuigd dat deze gedeeltelijke overlapping het zowel de binnenlandse als de buitenlandse vak bezoekers vergemakkelijkt om in korte tijd een goede indruk te krijgen van het totale aanbod van een breed en gevarieerd sortiment in Nederland. Op korte termijn wordt bekeken welke vormen van samenwerking kunnen leiden tot een optimalisering van de dienstverlening aan bezoekers en media.

Plattegrond

 

EXPO TCO: 4/5/6 OKTOBER 2016

Locatie: Tielsestraat 89-91 Opheusden

Gastbedrijven: De bomenspecialist & Van Meerten

Verwacht aantal bezoek: 3000 vakbezoekers

Entreeprijs: Relatiekaarthouders gratis, Vakbezoek €10,- pp

Programma tijdens EXPO TCO: -

 

 

 

Bezoekersregistratie